yeezy350find
Ankkuri
LA
17.11.2018
P�iv�n s��
PK-Lehti
 

16.5.2018 10:00

Useita perämoottoreita varastettu Kotkassa ja Haminassa

Kotkassa ja Haminassa on tehty useita veneisiin kohdistuineita varkauksia 10.-15.5.18 välisenä aikana.

Neljään Sapokan venerannassa olevaan veneeseen on murtauduttu ja niistä on anastettu Yamaha 6 hv-, Yamaha 6 hv-, Yamaha 9.9 hv- ja Yamaha 9.9 hv-perämoottori.

Kurittulan venerannasta on anastettu mustaksi maalattu tasaperäinen lasikuituvene, jonka kylkeen on maalattu valkoisella maalilla Olga.

Hovinsaaren venerannassa olevasta veneestä on anastettu Mercury 6 hv-perämoottori.

Metsolan venerannassa olevan veneen kannelta on anastettu aurinkopaneeli.

Yrjösenpohjan venerannassa olevasta veneestä on anastettu Suzuki 2 hv-perämoottori.

Matinsaaren venerannassa olevaa venettä on yritetty ottaa käyttöön ja veneestä on anastettu noin 80 litraa polttoainetta.

Ankkurikadun venerannassa olevasta veneestä on anastettu Suzuki 2,5 hv-perämoottori.

Lepikön venerannassa olevasta veneestä on anastettu kaksi polttoainesäiliötä, kaksi varatankkia, pelastusliivejä ja kalastustarvikkeita. Toisesta veneestä on anastettu muovitankki, ajo- ja pelastusliivit sekä kompassi.

Salmenvirran venerannasta on 11.-16.5. välisenä aikana anastettu Terhi Fun 405-moottorivene, jossa on Mercury 15 hv-perämoottori.

Rikoksia tutkitaan varkauksina.

Havainnot pyydetään ilmoittamaan poliisille säköpostilla osoitteeseen rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 0295 414 500 (ma-pe kello 09-15).
Lue uusin numero Ilmoita tekstarilla Lisää uutiskuva Ilmoita tehokkaammin
Mediakorttiin on tiivistetty kaikki ilmoitusasiakkaan tarvitsema tieto seikkaperäisesti. Mediakortista löytyvät myös jakelulevikkiä ja yhteyshenkilöitä koskevat tiedot. Mediakortin lukemiseen tai tulostamiseen tarvitset ilmaisen pdf-ohjelman.
Voit lähettää kaupunkilehteemme mielipiteen tai rivi-ilmoituksen tekstiviestinä. 160 merkin mielipideviesti maksaa 0,95 euroa. Rivi-ilmoituksen hinta on 12 euroa. Palvelu toimii DNA:n, Elisan, Kolumbuksen, Saunalahden ja Soneran liittymissä.
Kolari, kyläjuhla, hauska sattumus? Onko sinulla mielessäsi hyvä juttuvinkki? Ota yhteyttä meihin, niin katsotaan yhdessä, olisiko ideasta ainesta pienemmäksi tai vähän isommaksikin jutuksi. Parhaat juttuvinkit palkitaan!
Askarruttaako sinua joku lehteemme liittyvä asia? Haluatko antaa toimitukselle tai ilmoitusmyynnille palautetta? Etkö tiedä mihin osastolle pyyntösi osoittaisit? Käytä silloin tätä kätevää palautelomaketta.
Käyntiosoite: Kymenlaaksonkatu 4, 48100 KOTKA Postiosoite: PL 238, 48101 KOTKA Avoinna: ma-pe klo 9-16.30 Lauantaisin suljettu.
Puhelin: (05) 210 4400 (vaihde) Sähköpostit: etunimi.sukunimi(at)ankkurilehti.fi Verkkojulkaisun päätoimittaja: Petri Piipari.
Sivustomme käyttää evästeitä.