yeezy350find
Ankkuri
MA
17.12.2018
P�iv�n s��
PK-Lehti
 

23.11.2018 00:00

Kohtaamispaikan avajaiset maanantaina

Kotkansaaren perhekeskuksen kohtaamispaikan avajaiset pidetään Messin kahvilassa maanantaina 26. marraskuuta kello 9.30-12.

Kotkansaaren perhekeskuksen kohtaamispaikka avataan maanantaina mukavalla ja maksuttomalla lapsiperhetapahtumalla. Tapahtuman ohjelmassa on askartelua, Hali-Bernit, kirkkomuskari, nukketeatteria ja ulkoleikkejä. Kohtaamispaikka sijaitsee yhteisötalo Messissä (Kirkkokatu 22).

Avajaistapahtuman järjestävät Kotkansaaren perhekeskuksen verkosto, MLL Kotkan osasto, Kotka-Kymin seurakunta, Kotkan Latu, Liikutaan Yhes -hanke, Kotkan kaupunki perhepalvelut, Kumppanuustalo Viikari.

Perhekeskusten kohtaamispaikoissa voi tavata muita lapsia ja vanhempia. Kohtaamispaikassa järjestetään monipuolista avointa toimintaa, tapahtumia, kulttuuria, vertaisryhmätoimintaa ja teemapäiviä. Kohtaamispaikan toiminta on julkista ja maksutonta palvelua, jota järjestetään yhteistyössä muiden lasten, nuorten ja perheiden palveluja tarjoavien toimijoiden kuten eri järjestöjen ja seurakuntien kanssa.
Lue uusin numero Ilmoita tekstarilla Lisää uutiskuva Ilmoita tehokkaammin
Mediakorttiin on tiivistetty kaikki ilmoitusasiakkaan tarvitsema tieto seikkaperäisesti. Mediakortista löytyvät myös jakelulevikkiä ja yhteyshenkilöitä koskevat tiedot. Mediakortin lukemiseen tai tulostamiseen tarvitset ilmaisen pdf-ohjelman.
Voit lähettää kaupunkilehteemme mielipiteen tai rivi-ilmoituksen tekstiviestinä. 160 merkin mielipideviesti maksaa 0,95 euroa. Rivi-ilmoituksen hinta on 12 euroa. Palvelu toimii DNA:n, Elisan, Kolumbuksen, Saunalahden ja Soneran liittymissä.
Kolari, kyläjuhla, hauska sattumus? Onko sinulla mielessäsi hyvä juttuvinkki? Ota yhteyttä meihin, niin katsotaan yhdessä, olisiko ideasta ainesta pienemmäksi tai vähän isommaksikin jutuksi. Parhaat juttuvinkit palkitaan!
Askarruttaako sinua joku lehteemme liittyvä asia? Haluatko antaa toimitukselle tai ilmoitusmyynnille palautetta? Etkö tiedä mihin osastolle pyyntösi osoittaisit? Käytä silloin tätä kätevää palautelomaketta.
Käyntiosoite: Kymenlaaksonkatu 4, 48100 KOTKA Postiosoite: PL 238, 48101 KOTKA Avoinna: ma-pe klo 9-16.30 Lauantaisin suljettu.
Puhelin: (05) 210 4400 (vaihde) Sähköpostit: etunimi.sukunimi(at)ankkurilehti.fi Verkkojulkaisun päätoimittaja: Petri Piipari.
Sivustomme käyttää evästeitä.